Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws

Verlof 4/04 tot 24/04

Beste klanten

Na een drukke periode gaan wij er even tussenuit om te genieten van ons gezin en toch ook een beetje van de rust. Hierdoor zijn wij gesloten van donderdagnamiddag 4 april en openen we opnieuw onze deuren op donderdag 24 april.

Hierdoor hebben jullie deze week recht op dubbele punten op jullie klantenkaart.

Lees meer

Menu feestdagen 2018

Beste klanten

Lees meer

Uitzonderlijk verlof - Huwelijk dochter - 19/07/2018 tot 23/07/2018

Geachte klanten

Lees meer

Jaarlijks verlof

Beste klanten

Naar jaarlijkse gewoonte zijn wij tijdens de krokusvakantie gesloten. Wij, Kurt en Inge, en ons team heten jullie opnieuw welkom op woensdag 21/02/2018. Voor iedereen een fijne vakantie gewenst en wij hopen jullie allemaal opnieuw te mogen verwelkomen. 

Kurt, Inge en team

Lees meer

Eindejaarsmenu 2017

Beste klanten

Lees meer

Prettige feesten en een gelukkig 2017!

Bij deze wensen wij jullie met ons volledig team prettige, smakelijke en warme eindejaarsfeesten en alles wat u maar kan wensen voor 2017! 

 

Lees meer

Jaarlijkse verlofperiode van start!

Naar jaarlijkse gewoonte geniet ons team van een welverdiende rust- en vakantieperiode. Dit jaar start onze sluitingsperiode 25 oktober en eindigt deze op 6 november 2016. Wij staan met z'n allen opnieuw paraat vanaf 8 november 2016 om u, zoals altijd, zo goed mogelijk te verwennen. 

Lees meer

Jaarlijkse najaarsactie terug van start.

Naar jaarlijkse gewoonte zijn onze actie's terug gestart. De kortingsbonnen hebben jullie reeds in de brievenbus ontvangen of kan je verkrijgen bij ons in de slagerij. Op zaterdag 24 september 2016; de dag van de klant, wordt er bij iedere aankoop dubbele punten gegeven. 

Lees meer

Wij blijven open tijdens de zomervakantie!

Naar jaarlijkse gewoonte blijven wij open in de zomervakantie. U kan tijdens de maanden Juli en Augustus van ons lekker barbecuevlees, charcuterie, vers vlees en belegde broodjes blijven genieten. Onze openingsdagen zijn exact dezelfde als in de wintermaanden. Ons team wenst jullie alvast een fijne en warme zomer toe! Kurt en Inge 

Lees meer

Nieuwe website online

Bij een nieuwe zaak hoort een nieuwe website ! Met trots stellen we jullie dan ook onze nieuwe website voor.

U kan er kennis maken met onze slagerij en onze specialiteiten en feestfolders ontdekken.

Lees meer

Pagina's